Avondjes 2010-2011

Barend heeft samen met Gerard en Willie op 11 November 2010 voor een avondje ontspanning gezorgd. Het mooie was: niets moest, maar alle mogelijkheden mochten worden benut. Willie werd vanwege zijn verjaardag nog eventjes in het zonnetje gezet. Enkele dammers kozen bewust voor het oude vertrouwde spelletje kaarten. De sjoelbak werd maar minimaal benut. Ook de door Willie aangeleverde vragen bleken voor de meeste dammers en hun partners een te moeilijke opgave. Maar pokeren en roulette spelen leek wel door D’Amateurs uitgevonden! Grote verborgen talenten werden er ontdekt.

Momenteel wordt overwogen welke dammers worden afgevaardigd naar de wereldkampioenschappen pokeren.

Niet met de doelstelling om persoonlijk gewin te verkrijgen, maar om D’Amateurs een betere financiele positie te geven dan de gehele Jupiler League bij elkaar!

 
 

Op 17 februari organiseerden Ad Boeren, Willem Peter en Wim wederom een bingoavond. Het was voor D’Amateurs het 2e avondje tussendoor in het seizoen 2010/2011. De sfeer was weer vanouds. Bijzonder prettig was het dat ook Pierre deze avond kon bijwonen.


 
 
 

Op 28 april 2011 organiseerden Alouis, Rob en Mari een quiz waarop de TROS jaloers zal zijn. Kosten noch moeite werd gespaard om de leden van D’Amateurs met hun partners een leuke avond te bezorgen. De muziek kwam van over de gehele wereld. Regelmatig waren er nostalgische klanken hoorbaar. Artiesten uit het verre verleden boden D’Amateurs vragen die met veel kennis en kunde werden beantwoord. Maar ook voor vragen over gebeurtenissen uit de vorige eeuw bleken voor D’Amateurs een peulenschilletje. Jammer was het dat niet iedereen aanwezig kon zijn. Onze voorzitter Ad Rovers ging met de hoofdprijs naar huis. Kees moest genoegen nemen met de troostprijs.