provinciale competitie persoonlijk beker 2018-2019

In het seizoen 2018-2019 hebben Antoine, Barend, Cor, John, Lambert, Lous, Peter en Rob deelgenomen aan het persoonlijke bekerkampioenschap van Noord-Brabant.Uitslagen vierde ronde
Antoine speelde remise, maar verloor de sneldampartij. Peter speelde ook remise en dat was niet genoeg. John gaat als enigste clublid door naar de volgende ronde.


Uitslagen derde ronde
Antoine leverde een knappe prestatie met zijn remise tegen Frank Teer. Door zijn remise is Rob uitgeschakeld. Antoine, John en Peter gaan door naar de vierde ronde.


Uitslagen tweede ronde
Vanwege zijn remise werd Barend uitgeschakeld. We gaan met vier spelers door naar de derde ronde.


Uitslagen eerste rondeOutsider Lous werd voor D'Amateurs de ster van de avond. Hij speelde zelf remise en werd, vermoedelijk door foutieve ratingbestanden, uitgeschakeld. Ook Antoine leek uitgeschakeld vanwege zijn remise. Cor verloor zijn vooruitgespeelde partij en had zijn agenda al weer gevuld met andere zaken. Maar ... Lous werd gevraagd voor de loting. Hij slaagde erin om zowel zichzelf als Antoine en Cor terug te loten voor de tweede ronde. Feitelijk mag Lous dus al drie overwinningen op zijn naam schrijven. Doordat er twee partijen zijn waarbij leden van D'Amateurs tegen elkaar moeten spelen, zijn we ook al verzekerd van twee spelers bij de laatste zestien.